je predstavljanje Vašeg poslovanja na internetu, a u tome Vam Novena može pomoći. Naš je zadatak i cilj da Vas predstavimo na tržištu u svrhu povećanja Vašeg profita. Osim klasičnog reklamiranja i oglašavanja u tisku, na radiju ili televiziji koje je danas preskupo, a gubi na važnosti, s druge strane je sve veća populacija korisnika kojoj je internet primarni izvor informacija – stoga oglašavanje na internetu je vjerujte Vaš najbolji potez. Jednostavno morate biti prisutni! Cijena izrade i objave internetske stranice je gotovo neznatna u usporedbi s cijenama oglasnog prostora u novinama ili na televiziji. Putem interneta jednostavno možete prenijeti informacije o novim akcijama i artiklima kao i informacije o poslovanju Vaše tvrtke. Ukratko, da bi se danas poslovalo konkuretno na trištu, posjedovanje kvalitetne web stranice je nužan preduvjet.
Tvrtka Novena ima odličnu poslovnu suradnju s mnogim renomiranim hotelima za koje smo izradili multimedijalnu promidžbu u obliku web stranica, multimedijalnih CD-ROMova te virtualnih panorama. Možemo izdvojiti lanac hotela Adriatic Luxury Hotels iz Dubrovnika, hoteli UGO grupe u Opatiji, hoteli Makart grupe u Hvaru i Čapljini, Hotel vila Lili u Rovinju i drugi.
Ono po čemu se Novena razlikuje od konkurencije je da osim vrhunske kvalitete izrade web stranica, koje su priznate i od strane struke, jedini u Hrvatskoj nudimo izradu multimedijalnih virtualnih šetnji vašim prostorom koje osim slike samog prostora mogu biti integrirane sa zvukom, videom, i drugim sadržajima. Rijetke su tvrtke i u inozemnim okvirima koje su u stanju pružiti ovu vrstu usluge.
Konkretno, radi se o tome da potencijalni gost preko svoga računala dobije 3D ulaznicu u Vaš hotel, tako da se isti virtualno može "prošetati" po hotelu uz dojam da se nalazi u istom, a sve to zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji koju smo sami razvili.
Pogledajte na primjerima o čemu se radi:
Osnovni paket sadrži:
  • posredovanje u registraciji domene
  • hosting i održavanje web stranica za vremensko razdoblje od godinu dana
  • dizajn i izradu web stranica s aplikacijom za ažuriranje svih sadržaja i online rezervacijom smještaja
  • unos sadržaja na više jezika prema osnovnoj strukturi (o hotelu, smještaj, cjenik, rezervacije, gdje smo, knjiga utisaka, fotogalerija, virtualna šetnja)
  • fotografiranje prostora, do 50 fotografija i 10 virtualnih panorama
Ova ponuda se može proširiti i dodatnim mogućnostima prikazivanja sadržaja na internetu kao npr. snimanje video ili audio vodiča i ugradnja u panorame, administracija za registrirane korisnike, ankete, forumi i dr.
Kako je svaki klijent poseban ponudu dajemo na Vaš upit.