Dragi iznajmljivači privatnog smještaja!
Vi ste klijenti s kojima NOVENA ima dugogodišnju praksu poslovanja i držimo Vas vrlo dragocijenim partnerima. U Republici Hrvatskoj je ukupno registrirano preko 45.000 iznajmljivača privatnog smještaja i ta brojka sama za sebe govori kolika je konkurencija ponude na ovom tržištu. Da bi se uspjelo održati i proširiti posao u tako konkurentim uvjetima, neophodno je osmisliti plan kvalitetnog reklamiranja i prezentacije.
Za te Vaše potrebe zaista ne postoji bolji i povoljniji način od posjedovanja vlastite web stranice. Napominjemo da je vrijeme da poduzmete korake u tom smjeru – kako bi o slijedećim poslovnim godinama mogli govoriti o uspješnijima. Ne govorimo vam ovo napamet – već prenosimo iz bogatog iskustva naših klijenata.
Ističemo i svoje veliko iskustvo u suradnji s turističkim zajednicama, a tu naročito ističemo projekt s turističkom zajednicom grada Hvara kao i Udrugom iznajmljivača privatnog smještaja "Hvare moj" za koje je Novena izradila web stranice te na čijim portalima se oglašavaju svi vlasnici privatnog smještaja otoka Hvara.
Tim Noveninih stručnjaka jamči Vam kvalitetu i veliku preglednost samog sadržaja na webu. Moderna tehnološka ostvarenja omogućuju Vam brzo i jednostavno otvaranje web stranice s prikazom smještaja, odličnu fotografiju, virtualnu šetnju vašim prostorom... Konkretno, radi se o tome da gost preko svog računala dobije 3D ulaznicu u Vaš prostor, tako da se virtualno može „prošetati“ po apartmanima uz dojam da se nalazi u istom, a sve to zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji koju smo sami razvili.
U prilogu vam šaljemo primjere stranica izrađenih u Noveni da se uvjerite o kakvoj je inovaciji riječ i da procjenite njihovu kvalitetu. Ujedno na web stranicama imate i prikaz popunjenosti smještajnih jedinica tijekom cijele godine i mogućnost internet rezervacije (on line bookinga) za kuću, apartman ili sobe koje nudite, i sve to na onoliko stranih jezika koliko odredite.
Mogućnošću slanja linka vaše internet adrese elektronskom poštom prijateljima vaši gosti svake godine sustavno šire mrežu onih koji iz prve ruke čuju o Vašem smještaju ali ga i vide čak i virtualno prošetaju njime. Takva je "razglednica" s odmora odlična reklama – a mi Vam je možemo profesionalno izraditi.

Osnovni paket sadrži:

  • posredovanje u registraciji domene
  • hosting i održavanje web stranica za vremensko razdoblje od godinu dana
  • dizajn i izradu tipskih web stranica s aplikacijom za ažuriranje svih sadržaja i online rezervacijom smještaja
  • unos sadržaja na više jezika prema osnovnoj strukturi (osnovni podaci, smještaj, gdje smo, fotogalerija, cijene, rezervacije, popunjenost smještaja, rezervacije)
  • fotografiranje prostora, do 30 fotografija i 8 virtualnih panorama
Ova ponuda se može proširiti dodatnim sadržajem stranica kao npr. prikazom dodatne djelatnosti kojim se možda bavite (primjer www.agro-hvar.hr).
Kako je svaki klijent poseban ponudu dajemo na Vaš upit.